9.6 C
Valencia

La Generalitat es compromet a construir la rotonda de la Ratlla del Terme

La Subdirecció General de Mobilitat redactarà el projecte bàsic que servirà per a planificar l'execució de la rotonda. Posteriorment, serà també la Generalitat qui s'encarregarà de la construcció.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat que la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat es farà càrrec de la construcció de la rotonda que s’ubicarà a la intersecció de la 340a amb la Ratlla del Terme. «Així m’ho ha confirmat el subdirector general de Mobilitat, Josep Llin, que s’ha compromés a redactar el projecte bàsic que concretarà la ubicació exacta de la rotonda i determinarà els terrenys que s’ocuparan».

En funció d’aquest projecte bàsic, l’Ajuntament haurà de realitzar les expropiacions necessàries per tal de posar els terrenys a disposició de la Conselleria, que serà l’encarregada de construir la rotonda.

- Publicitat -

«És una magnífica notícia —ha declarat l’alcaldessa— que suposa un pas endavant molt important per a donar sortida de forma permanent als problemes de tràfic que tenim a la zona». L’alcaldessa ha valorat de forma molt positiva la predisposició de la Subdirecció General de Mobilitat per donar solució a un problema que fa anys que està pendent de resoldre.

La iniciativa de construir la rotonda va sorgir dels contactes mantinguts entre l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, el passat mes de juliol, quan van expressar la necessitat regular el tràfic i millorar la seguretat en un dels accessos més concorreguts per a accedir a la zona sud de Benicarló i nord de Peníscola.

- Publicitat -

«Aquest és un encreuament perillós que diàriament suporta molt de tràfic —ha recordat l’alcaldessa— i la rotonda millorarà notablement la seguretat».

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,033FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Catadau celebra els 100 anys de la “tia Modesta”

En el dia d’ahir el seu fill, la seua nora i la seua neta li van regalar una tortà dedicà, un ram de flors i uns globus amb el número 100. També l’alcalde de Catadau i dos regidors van voler felicitar a Modesta i li regalaren altre ram de flors.

Sanitat confirma 1.606 nous casos de coronavirus i 7 morts en la Comunitat Valenciana

Per províncies, 242 nous a Castelló, 587 altes a Alacant i 777 a la província de València

L’Acord de Fadrell impulsa una declaració per a instar el Govern a abordar una nova normativa de rebaixes

La iniciativa també sol·licita a Govern i Generalitat la posada en marxa de mesures urgents compensatòries per a l'impuls del comerç

Llíria tanca activitats culturals i parcs pel creixement de la covid-19

Entre altres decisions, s'adopta la suspensió durant 15 dies de les activitats culturals i la cessió d'espais municipals

València desaconsella que la gent major i població de risc acudisca als cementeris el cap de setmana

Ramón: “per favor, aprofiten per avançar la seua visita, ara que encara tenen uns dies abans de dissabte i diumenge per vindre”.
- Advertisement -

: Valencià