28.2 C
Valencia

La Generalitat inicia a Alcoi una campanya de regularització del subministrament elèctric

La Generalitat convoca als veïns de Barbacana-Les Xiques per a informar dels passos a donar per a normalitzar la seua situació.

- Publicitat -AVL

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), ha convocat a una reunió als veïns i veïnes del grup d’habitatge públic plaça Barbacana-Les Xiques d’Alcoi que estan enganxats al subministrament elèctric de manera irregular, per a informar-los dels passos que han de donar per a regularitzar la seua situació.

Esta campanya s’està realitzant conjuntament amb i-DE, empresa distribuïdora del grup Iberdrola, i s’està desenvolupant en les comunitats de veïns del parc públic d’habitatges de la Generalitat en les quals hi ha veïns amb enganxaments irregulars.

Les inspeccions realitzades en el grup Barbacana-Els Xiques van mostrar que 14 habitatges estaven en situació il·lícita respecte al subministrament elèctric. Totes aqueixes famílies han sigut convocades a la reunió, a la qual finalment han assistit nou. En ella se’ls han oferit totes les facilitats i la informació sobre les gestions necessàries per a donar d’alta el contracte d’electricitat.

Este programa està centrat en eliminar els riscos d’incendi i d’inseguretat que els enganxaments suposen per al veïnat en el seu conjunt. A més, gràcies a un acord aconseguit amb i-DE, estes famílies només han de realitzar un pagament reduït.

En aqueix sentit, el director general d’EVha, Alberto Aznar, ha destacat el treball que estan desenvolupant la Generalitat i l’empresa elèctrica, conjuntament amb la col·laboració dels ajuntaments. “Este pla d’actuació estableix, en primer lloc, la regularització de les situacions il·lícites, però també pretén conscienciar a les famílies de l’obligació que tenen de regularitzar la situació respecte a l’habitatge en la qual resideixen, ja que en moltes ocasions no disposen del títol habilitant per a viure en elles”.

A més d’Alcoi, la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica està duent a terme esta campanya en altres grups d’habitatge públic de la Generalitat de municipis com Elx, Castelló de la Plana o Alberic, entre altres.

Segons ha explicat Alberto Aznar, l’estratègia dissenyada està donant resultats molt positius que es tradueixen no sols en altes de contractes amb l’empresa elèctrica, sinó també en la revisió de les instal·lacions i esmena de deficiències evitant els perills que comporten els enganxaments il·legals a la llum per a tots els residents dels edificis.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,754FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Trovam, la Fira Valenciana de la Música, sobreviu a l’any COVID

La huitena edició d'esta fira que se celebrarà a Castelló del 11 al 14 de novembre, abordarà les conseqüències de la COVID-19 en la indústria musical i gran part dels debats i les activitats professionals tindran com a objectiu establir camins i línies de recuperació i desenvolupament del ram.

Castelló tindrà un Pla Director per a proveir d’aigua potable a tota la província amb un “canvi de model de gestió”

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assenyalat en el seu compromís amb la Diputació Provincial per desenvolupar este projecte que s''han acabat "els temps de les obres no planificades o pegats per qüestions partidistes en l'aigua".

Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

Alfafar inicia la campanya de recollida d’arròs

La campanya es realitzarà en les 840 hectàrees que conformen la Marjal d'Alfafar.
- Advertisement -

: Valencià