La Generalitat oferirà “l’Abonament Magdalena” amb serveis especials del TRAM de Castelló

La Generalitat oferirà en les festes de la Magdalena serveis especials del TRAM de Castelló i un abonament de transport per 9 euros.

La Generalitat oferirà serveis especials en el TRAM de Castelló, del 14 al 22 de març, amb motiu de la celebració de les festes de la Magdalena i presenta, per primera vegada, “l’Abonament Magdalena”.

Este nou títol de transport permet per 9 euros utilitzar, amb un nombre il·limitat de viatges, tots els operadors de transport de l’àrea urbana de Castelló, de les 0 hores del 14 a la 1 del 23 de març.

L’abonament combinat estarà a la venda del 13 al 22 de març en estancs, quioscos i punts de venda habilitats per les xarxes de Logista, Valdisme i Bicicas. Només podrà carregar-se en una targeta que ja té un títol carregat si este està esgotat o caducat.

L'”Abonament Magdalena” té com a finalitat fomentar l’ús del transport públic en les dates en les quals es produeix un considerable augment de demanda, igual que en Falles a València o en Fogueres a Alacant.

Serveis previstos

Igual que en anys anteriors, TRAM de Castelló incrementa de manera molt important la seua oferta de servei respecte a l’habitual, amb l’objectiu de respondre a l’increment de demanda i facilitar l’accés en transport públic als diversos actes festius programats.

El servei de la línia del TRAM de Castelló modificarà el seu horari i freqüència habitual. Així, des de les 7 hores fins a les 22 hores les freqüències seran de 10 o 20 minuts i es prolongarà el servei nocturn des de les 22 hores fins a les 3 hores en dies laborables i fins a les 6 hores els dies grans de les festes, amb freqüències de 15 o 30 minuts.

D’esta manera, el dimecres 18 i els caps de setmana el servei funcionarà de manera ininterrompuda les 24 hores.

A més, a causa dels actes programats i al tall del centre de la ciutat, des de les 12 hores en dies laborables i durant tot el dia en dies festius, la línia modifica el seu itinerari habitual i es realitzarà en dos rutes, una amb eixida des del Grau fins a Cardona Vives i una altra des de l’UJI a la Plaça del Fanal.

Pel dia, entre Grau i Cardona Vives, la freqüència prevista és de 10 minuts i entre la parada d’UJI i Fanal de 20 minuts. A la nit, els temps de passos programats en estos dos trams són de 15 i 30 minuts, respectivament.

El dispositiu especial se suma a l’oferta de transport públic prevista en estes dates a Castelló i permet connectar els principals actes festius programats, del 14 al 23 de març.

Els horaris estan disponibles i es poden consultar en la pàgina web del TRAM de Castelló.

CatalanSpanish