La Generalitat porta les festes de les Fogueres al Palau amb una foguera al seu pati gòtic

El Palau de la Generalitat obri les seues portes a la ciutadania des d'aquest dimarts fins al divendres durant la setmana de les festes d'Alacant

La Generalitat porta les festes de les Fogueres de Sant Joan d’Alacant al Palau de la Generalitat amb la instal·lació d’una foguera al seu pati gòtic i amb la programació d’unes jornades de portes obertes que coincidiran amb la setmana festiva de la capital alacantina.

La foguera, l’emplaçament de la qual en el Palau es realitza per primera vegada, ha estat realitzada per l’artista Antonio Ruano i quedarà instal·lada des d’aquest dilluns a la vesprada.

Rovira  

Amb aquesta iniciativa, que completa a les ja precedents realitzades amb motiu de les gaites i les falles, es pretén reforçar el compromís de la Generalitat amb la promoció de les festes de les tres províncies.

Així mateix, el Palau de la Generalitat obri les seues portes des d’aquest dimarts, 19 de juny, fins al divendres, 22 de juny, en horari de visites de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 hores a 20.00 hores.

A més, a la seu de la Generalitat a la Casa de les Bruixes es repartiran productes de ‘marxandatge’ de forma gratuïta amb la creativitat de la Generalitat, que ha estat duta a terme pel mateix autor del cartell oficial de Fogueres 2018, David Hernández.

PublicitatJuega Limpio Orihuela