20.6 C
Valencia

La Generalitat publica les ajudes al lloguer per al 2020

La Generalitat Valenciana ha publicat les ajudes al lloguer per a este any 2020, que podran presentar-se des de hui mateix fins al 31 de març.

- Publicitat -AVL

La Generalitat Valenciana ha publicat les ajudes al lloguer per a este any 2020, que podran presentar-se des de hui mateix fins al 31 de març.

L’objectiu del programa d’ajudes és afavorir l’accés a l’habitatge en règim de lloguer i facilitar el primer accés als joves.

Les dos línies de subvenció del programa són la línia de lloguer jove, que la poden sol·licitar els titulars del contracte d’arrendament menors de 35 anys, i podrà aconseguir un 50% de la renda del lloguer. D’altra banda, la línia de lloguer genèric, que no té requisits d’edat, podrà aconseguir fins al 40% del lloguer amb un màxim de 2.880 euros anuals i fins a un 50% si tots els membres de la unitat de convivència tenen més de 65 anys, amb un màxim de 3.600 euros anuals.

Poden accedir a estes ajudes les persones amb un contracte de lloguer que complisquen el límit de preu establit per municipi, en el cas de Godella un màxim de 480 euros mensuals. També hauran de complir amb les condicions d’ingressos de la unitat de convivència, que hauran de ser iguals o inferiors a 3 vegades el IPREM i de manera excepcional, com a famílies nombroses o persones amb diversitat funcional els ingressos poden ser de 4 o 5 vegades el IPREM.

Seran grups prioritaris els afectats per desnonament, famílies monoparentals o nombroses, dones víctimes de violència de gènere o en risc d’excussió social, persones amb diversitat funcional o trastorn mental greu, entre altres.

En esta convocatòria se subvencionen els rebuts des de l’1 de gener al 31 de desembre de 2020, i serà requisit obligatori especificar la línia de subvenció.

La tramitació de les ajudes pot formalitzar-se de manera telemàtica en www.habitatge.gva.es fins al 31 de març, mitjançant certificat digital o sol·licitant cita prèvia en el PROP.

El formulari de sol·licitud haurà d’anar acompanyat de l’acreditació d’empadronament, contracte d’arrendament de l’habitatge de duració mínima d’un any, així com rebuts bancaris que acrediten el pagament del lloguer des de l’1 de gener fins a la sol·licitud entre altres documents.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,608FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Els consells de CaixaBank i Bankia donen el ‘sí’ a formar el banc més gran d’Espanya

El nou banc es dirà CaixaBank i comptarà amb més de 650.000 milions en volum d'actius.

Sanitat detecta un nou brot de coronavirus a l’Eliana

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 8 contagiats.

5 contagiats més a Ontinyent en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 37 contagiats.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Muro de Alcoy per contacte social

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 5 contagiats.

5 contagiats més a Castelló de la Plana en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 234 contagiats.
- Advertisement -

: Valencià