La Generalitat reforça durant el mes de juliol el servei d’estiu en les línies de metro

Enguany, amb el reforç del servei en les hores punta, a primera hora del matí i migdia, durant els dies laborables del mes de juliol, milloraran les freqüències de pas en les hores de major demanda en les Línies 1 (Bétera-Villanueva de Castelló) i 2 (Llíria-Torrent Avinguda) i s'avança l'inici del servei en el conjunt de les línies

Metrovalencia aplicarà des d’aquest dillusn 1 de juliol fins al 31 d’agost l’horari d’estiu en totes les seues línies de metro, augmentarà el nombre de trens en les hores punta del matí i migdia al juliol mentre que el servei nocturn per a divendres, dissabtes i vespres de festiu funcionarà com la resta de l’any.

Enguany, amb el reforç del servei en les hores punta, a primera hora del matí i migdia, durant els dies laborables del mes de juliol, milloraran les freqüències de pas en les hores de major demanda en les Línies 1 (Bétera-Villanueva de Castelló) i 2 (Llíria-Torrent Avinguda) i s’avança l’inici del servei en el conjunt de les línies.

L’horari d’estiu implica que en les sis línies de metro s’apliquen els horaris propis dels dissabtes, entre el dilluns i el divendres. Els dissabtes, diumenges i festius mantenen l’horari habitual de la resta de l’any. Les tres línies de tramvia ja van iniciar l’horari d’estiu el passat dia 17 de juny, que mantindran també fins al 31 d’agost.

Amb aquesta decisió Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) adapta l’oferta a la disminució de la demanda que es produeix aquests mesos, realitzant un esforç per atendre la demandes d’aquells clients que durant dies els laborables del mes de juliol han de viatjar en determinats horaris, disminuint així el grau d’ocupació dels trens i tramvies.

‘A LA LLUNA DE METROVALENCIA’

El servei nocturn, denominat ‘A la Lluna de Metrovalencia’, que permet perllongar la circulació de trens i tramvies les nits de divendres, dissabtes i vespres de festius, fins a aproximadament les 3.00 hores de la matinada, també funcionarà els mesos de juliol i agost.

La prolongació de l’horari d’obertura permet que circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda, Empalme i Marítim-Serradora.

En direcció a Alboraia, la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. A més, cada 80 minuts hi ha trens en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.

Els tramvies passen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primat Reig-Doctor Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts. En Línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arribarà fins a Mas del Rosari.

Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produeixen entorn de les 2.30 hores.

ValenciàEspañol