La Generalitat subvenciona a l’Ajuntament de la Vila Joiosa amb 25.000 euros pel foment del valencià

L'Ajuntament de la Vila Joiosa percebrà un total de 25.230,03 euros de la Generalitat Valenciana, a través de la seua Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per l'ús i foment del valencià en les seues institucions.

PublicitatAVL

L’Ajuntament de la Vila Joiosa percebrà un total de 25.230,03 euros de la Generalitat Valenciana, a través de la seua Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per l’ús i foment del valencià en les seues institucions.

Aquestes ajudes econòmiques han sigut oferides per la Generalitat Valenciana a ajuntaments, mancomunitats, entitats locals menors, institucions i associacions sense ànim de lucre que duguen a terme activitats que promocionen l’ús del valencià, segons recull el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. En total les ajudes ascendeixen fins als 4,5 milions d’euros, dels quals 2 milions es destinen a ajuntaments

PublicitatRovira  

Andreu Verdú, alcalde de la Vila, afirma que és un encert que des de la Generalitat “es premie a les entitats que promouen l’ús del valencià, ja que aquesta immersió lingüística ajuda a desenvolupar un domini formal de la llengua i el seu posterior ensenyament”.

Aquesta subvenció serà destinada a campanyes informatives municipals que facen ús d’aquesta llengua, així com actes culturals, obres de teatre o concerts de música en valencià, amb la finalitat de continuar promovent l’ús de la llengua en el municipi.