La gestió del Departament de Torrevieja revertirà en el sistema públic l’octubre del 2021

Barceló: "El compromís del govern valencià és garantir la prestació sanitària a totes les persones i en tot el territori".

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha recalcat aquest dijous que la gestió del Departament de Salut de Torrevieja, en mans de Ribera Salut, tornarà al sistema públic al final de la concessió l’octubre de 2021.

Amb este anunci, Barceló ha rebutjat les informacions, de mitjans locals, que apunten al fet que la companyia hauria vinculat la construcció d’un nou centre de salut a Orihuela Costa a canvi de prorrogar altres cinc anys la concessió.

Davant açò, la consellera, per mitjà d’un comunicat, ha dit: “El nostre compromís amb la prestació assistencial per a cobrir les necessitats de la ciutadania no va a ser mai moneda de canvi per a defendre interessos que poden ser legítims però que no coincideixen ni amb el Consell ni amb la Conselleria de Sanitat”.

“El compromís del govern valencià és garantir la prestació sanitària a totes les persones i en tot el territori”, ha al·legat i ha volgut deixar “molt clar” que la concessió de Torrevieja “revertirà al sistema públic, tal com està previst l’octubre del 2021”.

A partir d’aleshores, “el compromís de la Conselleria amb la prestació assistencial es complirà i atendrem les necessitats que requerisca tant Orihuela Costa com qualsevol municipi del citat departament”.

ValenciàEspañol