La guarderia municipal d’Alcalà torna a entrar en servei a partir del 2 de desembre

El dissabte 30 de novembre se celebraran jornada de portes obertes per a les famílies.

La guarderia municipal d’Alcalà tornarà a obrir les seues portes, després que l’última empresa arrendatària renunciés el passat 31 d’octubre a gestionar el servei. L’Ajuntament ha adjudicat ja l’arrendament a una nova empresa i, en estes setmanes, s’han realitzat tasques de millora de pintura i de renovació de mobiliari i equipaments de la llar d’infants. La nova empresa obrirà les portes el dilluns 2 de desembre i té previst fer una xerrada per a les famílies interessades el dijous 28 de desembre a les 19.00 h i una jornada de portes obertes el dissabte, perquè puguen visitar les instal·lacions amb els xiquets i xiquetes que vulguen assistir-hi.

“En tot moment, s’ha tingut informades puntualment a les famílies perquè pogueren tenir una previsió de quan es tornaria a prestar el servei i insistint que l’objectiu de l’Ajuntament era realitzar tots els tràmits com més prompte possible, com així ha estat”, ha destacat la regidora d’Educació, Selene Blázquez.

Per tal d’equiparar les condicions amb la guarderia d’Alcossebre -també gestionada per una empresa a través de l’arrendament de les instal·lacions-, l’Ajuntament ha incrementat l’ajuda econòmica a l’empresa adjudicatària, amb un total de 14.400 euros a l’any. Així mateix, s’han incrementat els ajuts per a les famílies usuàries de la llar d’infants, segons l’increment de salari mínim interprofessional.

L’Alcalde Francisco Juan ha apuntat que “seguim la nostra política de comptar amb edificis municipals en els quals es presten serveis amb preus molt econòmics per als nostres veïns i veïnes que, en cas de no comptar amb ells, haurien d’anar a recórrer a serveis de tipus privat molt més cars”.

CatalàEspañol