La Guàrdia Civil de València rescata a una persona d’edat avançada desapareguda en la muntanya

El metge de l'ambulància ha assenyalat que el desaparegut presentava bon estat general, amb les cauteles degudes per la seua edat i condicions de la desaparició

Ahir, un veí de la urbanització Edeta de la localitat de Llíria, de 85 anys i amb malaltia de parkinson, va eixir del seu domicili per a fer una passejada i dirigir-se cap a uns vivers que disten uns 4 km del seu domicili.

A la vesprada, al no tindre notícies seues, el seu fill va comunicar telefònicament la seua desaparició, iniciant-se en eixe moment una cerca amb patrulles de la Guàrdia Civil de Llíria i Policia Local de Llíria, que es van mantindre durant tota la resta de la vesprada i nit buscant per la zona en la qual se suposava que podia trobar-se.

Rovira  

Este matí s’ha reforçat el dispositiu de cerca amb un helicòpter de la Guàrdia Civil. Sobre les 08:20h, una parella senderistes que es trobaven passejant per la zona coneguda com la Selvaneta, han escoltat uns laments que provenien d’un camp amb matoll baix i, concretament, d’una xicoteta arbreda situada al costat d’una séquia, localitzant al desaparegut, sense forces per a poder alçar-se, però conscient.

Una vegada s’ha comunicat el lloc, l’helicòpter ha arribat de manera immediata, acompanyat de les patrulles. El desaparegut ha sigut rescatat a l’arbreda i, després d’una primera revisió realitzada pel personal mèdic de l’ambulància, ha sigut traslladat a l’hospital La Fe de València.

El metge de l’ambulància ha assenyalat que el desaparegut presentava bon estat general, amb les cauteles degudes per la seua edat i condicions de la desaparició.

PublicitatJuega Limpio Orihuela