7.3 C
Valencia

La Guàrdia Civil deté a 17 persones dedicats al tràfic de drogues a la província de Castelló

La Guàrdia Civil organitza el major desplegament puntual d'efectius que s'ha dut a terme a la província per desactivar diversos punts de venda de droga.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Guàrdia Civil a la província de Castelló en la denominada Operació “ATIPA” ha detingut a 17 persones pertanyent a una mateixa família, pels delictes de tràfic de drogues, blanqueig de capitals i organització criminal, sent un grup molt actiu en la distribució i venda a la menuda de droga a escala provincial i limítrof.

S’ha procedit al registre de 10 domicilis situats en diferents poblacions de la província de Castelló (Castelló, Almassora, Borriana), confiscant-se de diners en efectiu, diversos vehicles, diversos tipus de drogues en diferents quantitats, material de pesatge, així com altres efectes. També s’ha procedit al desmantellament de quatre plantacions “indoor” de marihuana a l’interior dels habitatges.

En el marc de l’operació després d’una llarga investigació de més d’un any i mig, es va constatar que els domicilis dels detinguts estaven tancats i dotats de mesures de seguretat tendents a dificultar i retardar qualsevol maniobra policial o de terceres persones, per a accedir a estes, buscant la màxima seguretat de les seues activitats il·legals, considerant-se estos refugis un dels majors actius d’esta organització criminal, estant gran part d’elles dissenyades a este efecte.

Durant la matinada del dia 7 es va procedir a la fase d’explotació de l’operació, detenint a l’interior dels habitatges als seus ocupants, entre els quals estaven els líders del grup.

- Publicitat -

Donada la complexitat i el volum de l’operació, així com de les zones del seu desenvolupament, en el dispositiu han intervingut prop de 300 efectius de la Guàrdia Civil vinguts des de diferents punts del territori nacional i de diverses especialitats, a fi de donar cobertura a les múltiples necessitats que l’explotació de l’operació requeria, sent el desplegament més nombrós que ha realitzat la Guàrdia Civil a la província de Castelló en una intervenció policial.

La conseqüència d’esta actuació ha suposat la desarticulació de nou punts de venda i distribució de droga; aflorant una sèrie d’actius i beneficis obtinguts amb el blanqueig de capitals.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,567FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià