viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Guàrdia Civil deté a dos persones que transportaven en el maleter d’un vehicle a 4 gossos sostrets

La Guàrdia Civil ha detingut en Torrent a dues persones per la seua implicació en diversos robatoris en Aielo de Malferif on els detinguts van sostreure 4 gossos, joies i rellotges.

En la matinada del passat dia 4 d’agost diversos agents de la Guàrdia Civil de Picassent van observar moviments sospitosos de diverses persones que circulaven en un vehicle per l’àrea de servei Torrent-Picassent de l’autovia A-7 sentit Barcelona.

Davant el nerviosisme d’aquestes persones es va procedir a realitzar la seua identificació i registrar el vehicle, on es va trobar a l’interior de l’habitacle diversos rellotges, i diverses joies, a més d’alicates de cort una barra de ferro, guants i llanternes, també en el maleter del vehicle es va descobrir a quatre cans de diferents grandàries amuntegades, els quals presentaven signes d’asfíxia a causa de la grandària reduïda de l’habitacle, lligats amb cordes que li oprimien el coll i elevada temperatura (30 graus exteriors) i desconeixent quant temps portaven dins del maleter.
Fruit de les intenses gestions efectuades amb la Guàrdia Civil, a més de la
col·laboració de la Policia Local de Picassent, es va poder comprovar que els gossos pertanyien a una persona que residia en Aielo de Malferif.

Posteriorment es va comprovar que s’havia produït el robatori en un xalet i en un magatzem de la citada localitat, sent reconegut pels propietaris els rellotges i les joies sostretes, ja que algunes estan gravades, d’igual forma els gossos sostrets van ser reconeguts i identificats pel propietari.

Per aquests motius es va procedir a la detenció de dos homes de 47 i 58 anys d’origen espanyol i residents a Castelló per delictes de robatori amb força continuats, maltracte animal, i robatori i furt de vehicle de motor.
Amb aquesta actuació la Guàrdia Civil de València ha aconseguit en poques hores esclarir diversos robatoris amb força, detenir als autors i recuperar els efectes sostrets, a més de rescatar a 4 cans amuntegats en un maleter.
Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm.5 de Torrent.

Últimas noticias

Contenido relacionado