12:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Guàrdia Civil deté a una persona per la sostracció de diversos efectes religiosos de la Capella d’un hospital a Serra

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona de 38 anys i d’origen espanyol com a responsable de la sostracció de diversos elements d’una Capella d’un hospital de Serra.

L’operació “FARISTOL” s’inicià el passat dia 19 de juliol, per part de components de la Guàrdia Civil de Bétera, una vegada van tenir coneixement de la sostracció de diversos efectes de l’interior de la Capella
d’un hospital de Serra.
Fruit de les intenses gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, a més de la col·laboració dels responsables de seguretat de l’hospital es va poder identificar a l’autor d’aquests fets.
Per això s’ha procedit a la detenció d’aquest home de 38 anys i d’origen espanyol per un delicte de furt a l’interior d’una Capella Religiosa.

Aquesta persona que freqüentava l’hospital a causa que cuidava d’un dels malalts aprofità una de les visites a la Capella per sostreure diversos efectes, concretament un Crist Rei en el seu tron amb una altura de 50 cm, un rellotge de paret amb la imatge de la Verge dels desemparats i una tela ornamental de color verd.
En el registre realitzat pels agents de la Guàrdia Civil al seu domicili de Paterna es va poder localitzar i recuperar la totalitat dels efectes.

El detingut estava utilitzant aquests efectes dins el seu domicili al costat d’altres símbols religiosos a manera d’altar envoltat de veles.
Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 5 Llíria

Últimas noticias

Contenido relacionado