La Guàrdia Civil estén a l’Olleria la cerca de pistes sobre la jove desapareguda a Manuel

La investigació se centra també a analitzar els possibles vestigis en la casa de Manuel on vivia llogat el sospitós i en el cotxe del presumpte responsable de la desaparició de la xica.

Europa Press
Publicitat

La Guàrdia Civil ha estés al terme municipal de l’Olleria (València) la cerca de pistes que llancen llum sobre el parador de la jove de 25 anys de la qui no es tenen notícies des de principis del mes de novembre quan va quedar per internet amb un home i va comunicar a sa mare per Whatsapp la seua ubicació en la localitat de Manuel.

Segons han informat Europa Press fonts de l’institut armat, en la cerca per l’Olleria estan participant agents del grup de seguretat ciutadana i equips d’investigació que estan realitzant registres en punts on l’home, del que es desconeix el seu parador i amb el qual va quedar la xica, poguera haver mantingut alguna relació. Així mateix, també participen unitats canines, que estan rastrejant camps del terme municipal.

PublicitatRovira  

La investigació se centra també a analitzar els possibles vestigis en la casa de Manuel on vivia llogat el sospitós i en el cotxe del presumpte responsable de la desaparició de la xica, vehicle que este home havia intentat que fora desballestat, segons va confirmar este dimecres el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio.

A la investigació es va incorporar recentment la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil, que està coordinant l’operatiu i que treballa en col·laboració amb la Comandància de l’Institut Armat, que està duent a terme les tasques de cerca.

Els objectius dels agents són localitzar la desapareguda, el prioritari; donar amb el presumpte autor dela seua desaparició i aclarir els fets.

PublicitatJuega Limpio Orihuela