La Guàrdia Civil intervé documentació en la casa de l’exconseller castellonenc Fernando Castelló

Aquestes accions formen part d'una nova investigació oberta pel Jutjat d'instrucció número 8 de València, que inclou un nou informe de la UCO sobre els diners que presumptament estaven ocults en paradisos fiscals.

La Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil, dins del “cas Erial”, ha realitzat aquest dimecres noves diligències amb la requisa de documentació en el domicili particular de Fernando Castelló, qui va ser conseller en el Govern d’Eduardo Zaplana i secretari d’Estat de Seguretat Social amb José María Aznar.

Aquestes accions formen part d’una nova investigació oberta pel Jutjat d’instrucció número 8 de València, que inclou un nou informe de la UCO sobre els diners que presumptament estaven ocults en paradisos fiscals.

Segons la Guardia Civil, Eduardo Zaplana, expresident de la Generalitat Valenciana i exministre de Treball amb el PP,
era un dels dirigents de la trama de les ITV i del Pla Eòlic, que va obtindre més d’onze milions d’euros en presumptes comissions il·legals.  Els diners s’enviava a una societat en l’estranger, s’ocultava en comptes i posteriorment tornava a Espanya.CatalanSpanish