La Guàrdia Civil procedeix contra una persona per un presumpte delicte de tràfic de drogues a la comarca de la Safor

La Guàrdia Civil d'Oliva ha detingut "In fraganti" a una persona com a suposat autor d'un delicte de tràfic de drogues

141

Dins dels serveis establits per a prevenir el trànsit i cultiu de substàncies estupefaents a la província de València i erradicar els punts de venda de droga a la menuda, la Guàrdia Civil ha desmantellat un punt de venda de droga en la localitat de Real de Gandia.

Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’aquest operatiu, es va poder comprovar que una persona estava utilitzant el seu domicili, com a punt de venda a la menuda el qual es trobava molt prop d’un Centre Escolar.

L’home de 44 anys de nacionalitat espanyola. Va ser sorprés “In fraganti” pels agents quan pretenia vendre una dosi. El detingut subministrava, presumptament, drogues tant des del seu domicili com en zones d’oci de la demarcació.

Durant el registre en el domicili s’han aprehés diversa quantitat de droga preparada per a la seua venda, 2.500 euros en efectiu i un vehicle. Fruit d’aquesta operació queda desarticulat un punt de venda de drogues a la menuda que estava generant gran alarma social entre el veïnat.

Aquestes operacions se sumen a les constants investigacions realitzades per la Guàrdia Civil per a combatre totes les baules dels delictes contra la salut pública.