lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Guàrdia Civil salva la vida a una persona d’avançada edat a Santa Magdalena de Polpís

La Guàrdia Civil ha salvat la vida d’un home de 79 anys que es trobava inconscient en un carrer de la localitat de Santa Magdalena de Polpís.

L’actuació s’inicie quan el Centre Operatiu de Servei de la Guàrdia Civil de Castelló 062, va rebre una telefonada en la qual participaven que en la població de Santa Magdalena de Polpís, un home d’avançada edat es trobava en el sòl inconscient.

Immediatament una patrulla de servei pertanyent al Lloc de la Guàrdia Civil d’Alcalà de Xivert que es trobava molt prop del lloc, es va traslladar al mateix, observant una persona estesa i envoltada de diversos veïns de la localitat. Ràpidament van procedir a prendre-li
el pols, sent aquest imperceptible, per la qual cosa es van posar en contacte mitjançant telefonada amb un metge del 112 per mitjà de converses de la facultativa mèdica, i després de realitzar maniobres RCP, van aconseguir que respirés lentament, obrint els
ulls i recuperant la consciència.

Posteriorment va ser traslladat en una UVI mòbil a l’Hospital Comarcal de Vinaròs.
Els serveis sanitaris van comunicar als Guàrdies Civils que gràcies a l’atenció mèdica rebuda en primer lloc i al practicat per l’UVI mòbil, l’home es troba estabilitzat i fora de perill.

L’actuació ha estat realitzada per efectius de la Guàrdia Civil d’Alcalà de Xivert.

Últimas noticias

Contenido relacionado