La ‘II Gran Carrera del Mediterrani’ reuneix a la província a més de 2.500 corredors de tot el món

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha sigut l'encarregat de donar el tret d'eixida a aquesta gran festa de l'esport.

Espectacle, il·lusió, emoció i esportivitat han sigut els principals protagonistes de la segona edició de la ‘Gran Carrera del Mediterrani’ en la qual aquest matí s’han donat cita més de 2.500 corredors de tot el món. Les portes del Palau Provincial han sigut el punt de partida d’aquesta espectacular prova que, al llarg de vint quilòmetres, ha recorregut els municipis d’Alacant, Elx i Santa Pola.

Des de primera hora del matí, el bon ambient s’ha deixat notar pels voltants de la Diputació d’Alacant, on els milers de participants es preparaven per a afrontar aquest important repte. El president de la institució provincial, Carlos Mazón, no ha volgut perdre’s l’oportunitat d’assistir a aquesta gran festa de l’esport, que ha comptat amb l’assistència de corredors procedents d’una vintena de països i de prop de trenta províncies espanyoles.

Després de donar el tret d’eixida, Mazón ha presenciat l’inici de la carrera i ha animat enèrgicament a tots els participants a afrontar els vint quilòmetres de recorregut.

Vora les 09.00 hores, el litoral de la província també s’ha omplit dels centenars de paddle surfistes que s’han donat cita en la competició Sup Race que, com a novetat enguany, s’ha creat de manera paral·lela a la prova running.

La prova a peu ha comptat amb corredors procedents de Colòmbia, l’Equador, Paraguai, Rússia, Bèlgica, Anglaterra, Irlanda, Polònia, Ucraïna, Itàlia, Luxemburg, Finlàndia, Suècia, França, Dinamarca, Portugal i Andorra. A més, ha reunit persones de més de 200 clubs, 50 empreses i 28 ciutats espanyoles -Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada, València, Ciudad Real, Salamanca, la Corunya, Astúries o Santa Cruz de Tenerife, entre altres-.

Entre els aspectes més significatius de la carrera destaquen, així mateix, els més de 200 voluntaris i voluntàries arribats de tota la província que de manera altruista han col·laborat en el correcte desenvolupament de la prova -registre, informació, lliurament de dorsals, guarda-roba, avituallament, talls de carreteres o lliurament de medalles-.

CatalàEspañol