La influència dels astres en la teua vida (del 02/09 al 08/09)

Quan les coses no surten exactament com pensem o volem, tendim a enfadar-nos o a posar mala cara als demés, com si fora responsabilitat dels altres el que ens passe a nosaltres. Hauríem de ser conscients que som nosaltres mateixos els que permetem o els que ens posem en el nivell d’acceptar les situacions que vivim, i si no ens agraden, hi hem de posar remei i no esperar que els altres ens ho canvien. Feu passos per arribar a ser feliços.

ÀRIES
Tindreu molta energia i força per fer el que vulgueu, només cal que tingueu clar el que penseu fer. Si les idees estan clares, no hi haurà res que us pare. Cal tindre present que us donarà per cuidar el vostre cos, podeu començar a fer esport d’una manera controlada i conscient. Us pot anar molt bé, és important que hi poseu ganes.

Rovira  

TAURE
Estareu segurs de vosaltres mateixos, tot i que les sortides de caràcter poden ser explosives, cal que ho tingueu en conta, perquè gaire descontrol en aquest tema us pot portar a malestar amb les persones del vostre entorn. Anireu distrets, cosa que heu d’evitar. Necessiteu estar tranquils en el camp de les emocions i descansar.

BESSONS
Els vostres pensaments seran complicats, tindreu tendències a embolicar les idees i us costarà trobar solucions. No us desespereu i respireu per estar tranquils, procureu deixar les decisions importants per altres moments. Estigueu pendents del tema diners. La comunicació i el diàleg seran com els pensaments, un bon garbuix.

CRANC
Tindreu despeses a casa que us donaran una mica de malestar pel fet que no sabreu com assumir-les. Cal que us feu el càrrec que a vegades les coses s’espatllen i s’han d’arreglar. Per altra banda podeu tindre discussions amb els pares, cosa que no és massa bona que diguem però sempre la podeu evitar si realment voleu fer-ho.

LLEÓ
Estareu serens per prendre bones direccions i enfocar-vos bé en la feina i els estudis. Cal aprofitar-ho i mirar endavant per traure el màxim profit de la situació. Tot i que els dubtes us poden envair i us poden fer sentir perduts. Aquí serà on haureu d’esforçar-vos per mantindre les idees clares i anar directes al camí principal.

VERGE
Tot us va enfocar a treballar i als canvis que voleu fer. Heu de ser pacients i saber esperar el moment, ja que anar a la desesperada només us pot portar problemes. El millor seria que aprofitàreu el temps per a gaudir de les petites coses que us dona la vida i aneu agafant moments que puguen ser bons records, sobretot amb la família.

BALANÇA
Amb la parella potser complicat, amb perill de ruptures o situacions límits, quan les coses es presenten així el millor és no fer gaires moviments estranys i sobretot donar temps per calmar les aigües i així poder pensar amb claredat encertant la decisió que es prenga si s’ha de prendre. El que podeu fer és viatjar per desconnectar.

ESCORPÍ
Tant en el tema emocional com en el tema de diners les coses us aniran bé, us serà fàcil tot i us sentireu plens i valents per fer el que us convinga. Parleu dels vostres sentiments i del que realment voleu a la vostra vida, si ho feu així, fins i tot podreu descobrir aspectes importants que us faran ser feliços i estar més animats.

SAGITARI
Tindreu geni i costarà que les persones del vostre entorn ho porten bé. La conseqüència, seran enrabiades i mals moments que s’hauran d’arreglar. També podeu aprofitar el mal geni per a agafar energies i començar en força projectes que us convenen molt relacionats en la feina. Mireu de pensar a enfocar el geni per coses positives.

CAPRICORN
No us costarà gens posar les coses al seu lloc i buscar la manera d’encaixar la vida d’una manera factible. Si teniu ganes de viatjar, feu-ho que us anirà bé i si no podeu pel que siga també podeu informar-vos de capa on podríeu anar alguna estona i així ja fareu plans pel que haja de vindre. El més important és que estareu serens.

AQUARI
Els amics us poden portar algun maldecap. Heu de ser conscients que si una persona no us aporta el que necessiteu i no us hi sentiu còmodes també podeu buscar la manera d’apartar-vos educadament i no carregar-vos de res que no us pertoque. Ser directes i clars amb la paraula pot ser de molta ajuda i estalvia problemes.

PEIXOS
La remoguda que portareu a sobre serà important, cosa que pot fer que en alguns moments se us complique tot una mica. Heu de ser capaços d’anivellar-vos i centrar les vostres forces d’una manera natural. En les emocions, cal que deixeu fluir sense posar barreres i acceptar el que es moga amb calma i sense por. Tot agafarà forma.

PublicitatJuega Limpio Orihuela