La influència dels astres en la teva vida (del 19/08 al 25/08)

Hem passat unes quantes llunes plenes amb molta potència i força de canvis. Ho podeu haver notat amb cansament físic i falta d’ànims a l’hora de fer les coses. Com més sensibles sigueu més ho podeu haver notat i segurament algun de vosaltres no deu haver notat pràcticament res, tot i això, en termes generals sí que s’ha notat amb el comportament i els moviments més socials. Sort que ara ja s’està recuperant tot i tornarem a estar més amb un ritme normal.

ARIES
Amb uns pensaments molt analítics posareu ordre a moltes coses de la vostra vida, buscant solucions relacionades amb el tema més material. Ja us anirà bé per poder sentir-vos més segurs i per tenir més controlada la vostra economia. Tingueu cura de la vostra relació amb la figura paterna, no calen les discussions, parleu calmats.

TAURE
Se us posaran bé els canvis i sobretot deixar coses enrere que no us fan cap servei. És bo treure del mig allò que no fa falta i buscar maneres de fer allò que us convé. A casa fareu remodelacions per estar més lliures de tot. No us estranyi que us vinguin records de persones que ja no estan amb vosaltres, hi tindreu connexió.

BESSONS
Dins el camp de la feina o de les responsabilitats us sentireu incòmodes i tindreu la sensació que les coses no acaben d’anar bé. Heu de mirar de no atabalar-vos, ja que no passa res fora del normal, només seran les vostres percepcions les que us faran estar alerta amb tot i desconfiats amb les coses que no depenen de vosaltres.

CRANC
Aneu amb compte amb les ganes de lligar, us podeu trobar amb alguna sorpresa que potser no us agrada gaire. És millor que controleu el tema i no us emboliqueu si no n’esteu ben segurs. Hi haurà molts moments en els quals el tema de parella serà el més destacat de tots, per tant seria bo que no us deixéssiu portar sense pensar abans.

LLEÓ
La vostra capacitat de diàleg serà molt bona i adequada per aconseguir el que necessiteu, aprofiteu el moment per moure temes de feina o projectes de comprar o vendre coses. Saber dir allò que convé quan toca, us pot facilitar les coses. Si podeu fer plans de viatges feu-los que us anirà genial per desconnectar i renovar energies.

VERGE
Seran dies de nervis, us cal estar tranquils i no hi haurà maneres de relaxar-vos. Si podeu anar a algun balneari o a algun lloc per desconnectar seria molt bo per vosaltres. De fet també podeu optar per llegir algun llibre que us faci peça, així distraureu la ment i aprendreu alguna cosa. Us cal mirar les coses de manera positiva.

BALANÇA
La sensibilitat la tindreu molt revolucionada i us costarà estar estables. Podria ser complicada la cosa si us aneu deixant portar per la incertesa i el no saber què fer. Per tant us recomano que penseu abans de donar cap pas i que mireu de fer les coses amb consciència i de manera responsable, així tot pot anar millor per tots.

ESCORPÍ
Us podeu sentir sols, encara que tingueu companyia. És una sensació normal, ja que les confluències astrològiques us donen aquestes vibracions. L’única cosa que heu de fer és buscar la manera de connectar amb els amics i ser vosaltres els que inicieu les converses per tenir trobades i així més relació, és una manera d’obrir-se.

SAGITARI
Tot i que anireu directa al gra per poder fer les coses ràpides, tindreu alguns entrebancs que us faran entretenir o segons vosaltres us faran perdre el temps. Intenteu no agafar-vos-ho molt a la valenta. De vegades és bo fer un pas enrere per avançar millor després. Amb la família hi pot haver confusió en temes de paraules, parleu clar.

CAPRICORN
Fareu digestions pesades i us costarà fer net de tot plegat, seria bo que sabent això intenteu menjar bé i sa, us estalviareu malestar. Per altra banda el vostre comportament potser una mica massa seriós i la veritat és que no cal, si podeu mireu de riure més i de buscar moments més entretinguts per poder estar més alegres i contents.

ACUARI
Hi ha la facilitat d’aconseguir diners, això no vol dir que us hàgeu de posar a jugar a jocs d’atzar, perquè no és aquest el cas. Més aviat el tema va relacionat en saber fer passos per guanyar diners, o bé en tema feina o bé en el fet de saber demanar a qui pot en un moment donat ajudar-vos. La figura del pare està molt marcada.

PEIXOS
Us en passarà alguna que us farà pensar que teniu mala sort, ja que semblarà que tot se us gira en contra. Cal que no us poseu gaire dramàtics, que no és el cas. Potser estaria bé que arregléssiu el que vagi succeint i aneu caminant endavant sense donar-hi tantes voltes. Així serà tot més fàcil. Els vostres germans us faran costat.

CatalanSpanish