La Junta de Govern aprova la convocatòria d’ajudes a l’activitat emprenedora a Sagunt

Es destinaran 50.000 euros per a empreses del terme municipal que inicien la seua activitat durant el 2019 i el termini de presentació de sol·licituds conclourà el 31 d'octubre.

La Junta de Govern Local ha aprovat hui, divendres 24 de maig, la convocatòria d’ajudes per al foment de l’activitat emprenedora. Per tercer any consecutiu, este programa comptarà amb un pressupost de 50.000 euros destinats a subvencionar les despeses de posada en marxa d’empreses del terme municipal constituïdes durant 2019.

El regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover, ha valorat positivament esta iniciativa “per donar resposta a la creixent demanda de les persones que s’interessen per l’autoocupació com a alternativa al mercat de treball actual”. En les seues paraules, “si durant estos anys l’equip de govern ha intentat captar inversions i dinamitzar l’economia local amb l’arribada d’empreses que generaren llocs de treball, no és menys cert que hem posat especial interés a cuidar a les xicotetes empreses que, en definitiva, constituixen el cor de l’economia valenciana i donen vida a la ciutat”.

Rovira  

Esta convocatòria està dissenyada per a idees de negoci que aposten pel foment de la innovació i/o desenvolupen activitats en sectors d’interés i desenvolupament futur del municipi. Per a poder ser empresa beneficiària d’estes ajudes, tots els projectes hauran d’incloure en la sol·licitud un detallat pla d’empresa que reculla els principals punts del pla de màrqueting i viabilitat econòmica de la iniciativa empresarial.

Els servicis municipals de Promoció Econòmica, situats als Jardins de l’Antic Sanatori, podran assessorar i ajudar les persones interessades tant en el procés de presentació de sol·licituds com en el disseny dels plans d’empresa.

Les bases de la convocatòria poden descarregar-se en el següent enllaç.

PublicitatJuega Limpio Orihuela