La Junta Electoral Central acorda ampliar el termini per a depositar el vot per correu fins al divendres 26 d’abril

Es podrà depositar el vot per correu en l'horari d'obertura habitual de les oficines postals en tota Espanya i com a màxim fins a les 14.00 hores

La Junta Electoral Central (JEC) ha acordat aquest dimecres ampliar novament, ara fins al divendres 26 d’abril, el termini de lliurament del vot per a les eleccions generals i a les Corts Valencianes en les oficines de Correus. La decisió s’ha adoptat després de rebre una sol·licitud del PSOE, que instava a l’organisme a prorrogar el període de lliurament de la documentació per a les eleccions del pròxim 28 d’abril a les dues de la vesprada.

Aquest termini finalitzava inicialment demà 25 d’abril, però amb la decisió d’ampliació adoptada, els ciutadans que hagen sol·licitat exercir el seu dret al vot per correu disposaran de més temps per a depositar en qualsevol de les oficines postals, amb caràcter certificat i urgent, el sobre amb el seu vot.

CORREOS haurà d’assegurar el lliurament d’aquests sobres amb vots en les respectives meses electorals en la jornada electoral, el diumenge, 28 d’abril, dins dels terminis legalment establits.

CatalanSpanish