La Junta Local coordina la seguretat de la Fira de Sant Miquel i la Fira d’Onda

Ballester: "Volem una ciutat més segura on la violència no tinga cabuda i per a això la labor policial és fonamental".

La Junta Local de Seguretat s’ha reunit aquest matí a Onda per a coordinar els diferents dispositius per a Fira de Sant Miquel, que se celebrarà del 26 al 29 de setembre, i Fira d’Onda, del 18 al 27 d’octubre, on s’espera l’afluència multitudinària de persones.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, i la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, han presidit la taula que ha reunit diferents comandaments de Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Nacional.

Rovira  

En la Junta també s’ha destacat el descens dels casos de violència de gènere en la localitat així com el reforç de la campanya de sensibilització sobre civisme i contra agressions sexistes que l’Ajuntament està desenvolupant per a Fira d’Onda, amb més punts violetes i una major inversió en comunicació per a conscienciar a la població i visitants.

“Volem una ciutat més segura on la violència no tinga cabuda i per a això la labor policial és fonamental. Coordinarem esforços perquè tots puguem gaudir d’unes festes sense incidents”, ha comentat Ballester.

PublicitatJuega Limpio Orihuela