La Justícia anul·la l’intent d’empadronament fals del PSOE a Vilamalur

El Consell d'Empadronament de l'INE anul·la l'intent d'empadronar de manera falsa als socialistes per a adulterar les eleccions municipals.

El Consell d’Empadronament de l’INE ha cursat la baixa dels socialistes que van intentar empadronar-se de manera fraudulenta en el municipi per a aconseguir d’esta forma adulterada guanyar les eleccions en la localitat.

De fet, la maniobra va ser liderada pel exalcalde socialista d’Onda, Juan Miguel Salvador i una històrica socialista d’Onda, Rosa María Gómez. Cal recordar que el PSOE va intentar donar un cop d’estat en el municipi de Vilamalur. Un municipi amb un cens de 58 persones en les quals es van censar de cop en dos matins un total de 46 persones que no resideixen en la localitat. Un fet que va provocar que l’alcalde, el popular Juan Bautista Gimeno, seguint les instruccions de la secretària municipal, hagués d’acudir a la Fiscalia i a l’INE davant el delicte electoral.

Després de comprovar l’INE la falsedat dels empadronaments, la secretària general del PP, Elena Vicente-Ruiz, ha lamentat “la poca vergonya del PSOE en aquesta província” ja que “es creuen que poden fer el que els doni la gana” i ha vinculat aquesta actitud “als tripijocs de Ximo Puig amb els seus germans i fins i tot a la manera d’actuar del PSOE andalús amb els ERE” ja que “demostren que només saben guanyar eleccions fent paranys”.

La responsable del PP ha preguntat “si esta és la forma que té el PSOE de repoblar, inflar els censos de manera fraudulenta per a guanyar les eleccions de manera il·legal” i ha assegurat que “el PP arribarem fins a les últimes conseqüències en aquest assumpte i la Justícia està sent molt clara sobre el tema”.

Vicente-Ruiz ha exigit al PSOE a demanar disculpes als veïns de Vilamalur i de la comarca “ja que si callen com fins ara és que estan avalant esta forma retorçada d’actuar i de fer paranys”.

CatalanSpanish