La jutge decreta presó provisional per a l’exregidor detingut per abusos a una menor i deixa en llibertat la seua dona

La magistrada ha imposat a la dona com a mesures cautelars l'obligació de comparéixer cada 15 dies en el jutjat, la retirada del passaport i la prohibició d'eixir del territori nacional, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) en un comunicat

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Catarroja, en funcions de guàrdia, ha decretat aquesta vesprada l’ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de l’exregidor d’Alfafar detingut per la seua relació amb un delicte d’abusos sexuals a una menor a la qui acollia en la seua vivenda i ha deixat en llibertat provisional la seua dona, qui també havia sigut arrestada.

La magistrada ha imposat a la dona com a mesures cautelars l’obligació de comparéixer cada 15 dies en el jutjat, la retirada del passaport i la prohibició d’eixir del territori nacional, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) en un comunicat.

A més ha dictat un orde d’allunyament que li prohibeix acostar-se a la víctima, el seu lloc de residència, estudis o qualsevol altre que freqüent, a menys de 200 metres, així com comunicar-se amb ella per qualsevol mitjà.

Tots dos detinguts estan investigats en una causa oberta per delictes d’abús sexual continuat contra menor de 16 anys i tinença de pornografia infantil. Aquesta causa serà tramitada pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Catarroja, que havia obert amb anterioritat diligències prèvies per aquests mateixos fets.

ValenciàEspañol