viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Condemnen a “La Manada” a 18 mesos de presó per abusos sexuals a una jove a Pozoblanco

Quatre membres de "La Manada" han estat condemnats a una pena de 18 mesos de presó per l'abús sexual a una jove a la localitat de Pozoblanco.

Quatre membres de “La Manada” han estat condemnats a una pena de 18 mesos de presó per l’abús sexual a una jove a la localitat de Pozoblanco.

Fa un any “La Manada” va ser condemnada a 15 anys de presó per la violació en grup d’una jove a les Festes de Sant Fermí de 2016.

Els imputats pel delicte d’abús sexual a Pozoblanco són: Alfonso Jesús Cabezuelo, Antonio Manuel Guerrero, José Ángel Penyora i Jesús Escudero. Els fets van passar l’1 de maig de 2016, i, a més, han estat condemnats a 16 mesos per un delicte contra la intimitat després de l’enregistrament i difusió d’un vídeo de la víctima.

El jutge del jutjat penal número 1 de Còrdova ha fet pública la sentència en la qual se’ls imposa la meitat de les penes que sol·licitava la Fiscalia.

La clau estava a saber si el vídeo va ser obtingut lícitament per la Policia i, encara que la defensa dels acusats sostenia que era una prova invàlida, el jutge ha acceptat el vídeo gravat de la jove de Pozoblanco com a prova del delicte contra la intimitat.

Últimas noticias

Contenido relacionado