20:10 - domingo, 1 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

InicioDeportesLa Marató de...

La Marató de Castelló passarà a celebrar-se el 19 de febrer de 2017 per a atraure més participants

Aquesta és la nova data escollida per a la celebració de la VII Marató de Castelló. El regidor d’Esports, Enric Porcar, i el president i vicepresident del Club Running Castelló, Samuel Balaguer i Juanma Medina, respectivament, han explicat aquest matí davant els mitjans les raons per les quals s’ha apostat pel canvi en la data de celebració.

El regidor ha explicat que “la Marató és l’esdeveniment esportiu més important de l’any per a Castelló i volem que ho seguisca sent, volem que la Marató puga seguir creixent i per a açò era important fer un canvi de data, entre altres coses, per la proximitat que teníem amb la Marató de València, fet que impedia que els corredors que participaven en ella ho feren també a Castelló”.

L’edil ha continuat explicant que “en el primer any de la Marató de Castelló, que no coincidia amb València en el temps, vam comptar amb la participació de més de 1.000 corredors procedents de la província veïna, avui dia no són més de 150”.

Castelló ha apostat, sens dubte, per la qualitat de la prova, de fet “és una de les maratons amb major i millor valoració per part dels corredors perquè es cuida als esportistes perquè se senten importants i estimats en la nostra ciutat”. Una altra de les apostes de la Marató de Castelló va ser la de l’animació “i seguirem apostant per la qualitat i l’animació, però si volíem fer un salt quantitatiu quant a participants, era important fer aquest canvi de data i fugir de la nostra principal competidora”.

A més, com ha explicat Porcar, el canvi de data “també afavorirà un salt qualitatiu i quantitatiu quant a patrocinis i entitats interessades a invertir en la Marató de Castelló”.

Porcar també ha incidit que “no ha sigut una decisió fàcil, però sí molt parlada, molt debatuda i consensuada amb tots els elements participants. Sabem que és una aposta molt arriscada, però també molt decidida per a poder donar el salt qualitatiu i quantitatiu que la Marató de Castelló es mereix. Hem tingut en compte, per descomptat, tots els factors i especialment, no coincidir amb les Festes de la Magdalena ni amb Carnestoltes”.

Per la seua banda, el vicepresident del Club Running Castelló, Juanma Medina, ha aclarit que “quan la Marató de Castelló va nàixer fa ja sis anys, al desembre no hi havia pràcticament cap prova en aqueixes dates, ara mateix entre novembre i desembre hi ha 9 maratons en tota Espanya. No obstant açò, a la primavera només hi ha dos. Per açò, tota la gent que participa a València, però també a Màlaga, Murcia, Tarragona, Sant Sebastià, Bilbao, Saragossa… podríem intentar captar-la amb el canvi de data”.

Medina ha reconegut que “sabem que és una aposta arriscada, però hem d’intentar-ho per a fer que la Marató de Castelló cresca quant a participació mantenint la seua actual qualitat, especialment quant a l’atenció al corredor”.

Finalment, el president del Club Running Castelló, Samuel Balaguer, ha presagiat que “crec que amb la qualitat i els detalls que donem als corredors serà suficient perquè aqueix grup de gent indecisa puga decidir-se per venir a córrer la Marató de Castelló, una marató molt adequada a la nostra ciutat i el nostre esperit de treball”.

Get notified whenever we post something new!

spot_img

Create a website from scratch

Just drag and drop elements in a page to get started with Newspaper Theme.

Continue reading

Mazón: ‘Tiene que haber una nueva referencia, una Fe en Castellón, un nuevo hospital’

El presidente del PPCV denuncia que 'los niños de la ciudad de Castellón esperan hasta 4 meses para ser operados. Hoy hay más de 230 niños en lista de espera'

Sanidad registra 1.439 nuevos casos de coronavirus y 2.427 altas

Un total de 3.054.625 personas ya ha recibido la pauta completa

Declarados varios brotes de coronavirus en Vinaròs, Vila-real, Nules y Castelló de la Plana

Desde el Consistorio local insisten a través de las redes sociales lo fundamental que es cumplir las normas sanitarias

Enjoy exclusive access to all of our content

Get an online subscription and you can unlock any article you come across.