La Marató València bat rècord a Espanya en esgotar els seus 25.000 dorsals

Superar els 25.000 dorsals era el primer gran objectiu que s'havia marcat l'esdeveniment per a la seua pròxima edició, el diumenge 1 de desembre de 2019 a València "ciutat del 'running'".

La Marató València Trinidad Alfonso EDP 2019 ha esgotat els 25.000 dorsals disponibles per a 2019 i bat així un nou rècord d’inscrits a una marató a Espanya, amb el que ha habilitat una llista d’espera perquè nous corredors puguen ocupar algunes baixes.

L’augment de participants estrangers ha sigut clau per a aconseguir el límit d’inscrits tan prompte, amb un 37% de participants de fora d’Espanya, destaca l’organització en un comunicat.

Superar els 25.000 dorsals era el primer gran objectiu que s’havia marcat l’esdeveniment per a la seua pròxima edició, el diumenge 1 de desembre de 2019 a València “ciutat del ‘running'”.

Els impulsors de la marató, la societat esportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València, celebren el ritme d’inscrits d’enguany, amb el tancament d’inscripcions cinc mesos abans de la cita malgrat haver-hi augmentant el nombre de dorsals.

Per a mantindre el bon tracte i servicis per als corredors, l’organització manté per als inscrits la possibilitat de canvi de titular a un altre corredor, així com la baixa amb segur (si va ser contractat prèviament) o per lesió, amb el justificant mèdic corresponent.

Com a novetat, les baixes que es produïsquen en les pròximes setmanes seran cobertes pels interessats que no hagen pogut inscriure’s en els primers 25.000 dorsals, sempre que s’hagen apuntat a la llista d’espera que habilitarà l’organització durant la setmana vinent.

La llista d’espera estarà disponible per als corredors que s’hagen quedat sense dorsal del 10K València Trinidad Alfonso. Aquesta prova va esgotar les seues 7.000 dorsals la passada setmana i també compta amb els avantatges de la marató respecte al canvi del titular i les baixes per segur o lesió.

ValenciàEspañol