La mare i la germana de Diana Quer discuteixen a les portes del jutjat

Després de la denúncia presentada ahir per Diana López-Pinel a Juan Carlos Quer per intent d'atropellament, mare i filla han discutit davant els mitjans.

Publicitat

La Guàrdia Civil ha detingut a Juan Carlos Quer, pare de la jove Diana Quer, per intentar suposadament atropellar a la seua exdona, Diana López-Pinel, qui va presentar anit una denúncia -acompanyada d’un informe de lesions- en les dependències de la Guàrdia Civil en Majadahonda (Madrid) en la qual acusava el detingut d’intent d’atropellament en el garatge de l’habitatge, de lesions al canell i d’haver-la colpejat.

Per la seua banda, Juan Carlos Quer ha denunciat per injúries i calúmnies a la seua exdona poc abans de ser detingut. També ha presentat un informe mèdic que reflectiria que ella li havia arrapat durant la discussió en l’aparcament. Finalment ha quedat en llibertat després de prestar declaració davant una jutge. La magistrada, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, ha rebutjat les mesures cautelars sol·licitades i el detingut només serà investigat per un presumpte delicte de lesions perquè el jutjat especialitzat en violència contra les dones s’ha inhibit.

PublicitatRovira  

Valeria desmenteix l’agressió

La filla de tots dos, Valeria Quer, ha negat que hi haja hagut tal agressió. «És una completa bogeria el que ha dit la meua mare, ho desmentisc completament perquè és completament fals, el meu pare no és una persona agressiva», ha manifestat.

La jove s’ha mantingut ferma en defensa de la innocència del seu pare, «Qualsevol persona que conega al meu pare, que mire al meu pare, que veja com és el meu pare, sap que és una persona seriosa de cap a peus, que posa cap en tot el que fa». La jove ha demanat respecte sobre l’assumpte perquè és «un assumpte familiar» ha dit.

Mare i filla s’han barallat hui davant les portes d’un jutjat de Majadahonda a causa dels fets esdevinguts. Tot ha ocorregut davant nombrosos mitjans de comunicació quan López-Pinel manifestava als periodistes que el seu exmarit va aconseguir la custòdia de la seua filla Valeria deu dies després de la desaparició de la seua germana major Diana.

«Està seguint amb la mateixa dinàmica i estratègia de manipular a la meua filla, fixeu-vos en quines condicions està. Jo l’única cosa que vull és que la meua filla estiga fora de perill i no ho està. Aquest senyor haurà de complir amb el que ha fet», ha declarat.

Ha sigut llavors quan Valeria s’ha acostat cridant, acusant la seua mare de mentir i ha dit que el seu pare «mai l’ha intentada atropellar ni pegar». «Papà no és agressiu», ha clamat mentre el nuvi i diversos agents de la Guàrdia Civil intentaven allunyar-la de la mare. «Si t’ha pegat fins a tu i tinc una denúncia (…) Aquest senyor és agressiu i un maltractador», li ha respost la seua mare.

PublicitatJuega Limpio Orihuela