La marjaleria i El Grau, les zones més afectades per les plujes a Castelló

Entre les actuacions destaca l'evacuació d'una família del seu habitatge per l'entrada d'aigua que s'hi ha produït cap a les 4 d'esta matinada.

L’episodi de pluges intenses durant la nit i les últimes 24 hores ha provocat problemes per acumulació d’aigua, principalment en les zones de la marjaleria i el districte marítim.

La Policia Local ha registrat unes 50 telefonades a la sala CIMSE motivades per les pluges. Entre les actuacions realitzades, destaca l’evacuació d’una família per entrada d’aigua en un habitatge de la marjaleria. La família ha sigut derivada a un allotjament al Grau. L’actuació s’ha desenvolupat sobre les 4 hores de la matinada.

Finalment, els bombers municipals han realitzat una quinzena d’actuacions amb motiu de les pluges. La major part han sigut motivades per xicotets despreniments, caiguda d’arbres, filtracions d’aigua en habitatges i assistències a persones que resideixen en la marjaleria i que han sol·licitat ajuda per a eixides puntuals i per motius de necessitat.CatalanSpanish