18.9 C
Valencia

La marjaleria i El Grau, les zones més afectades per les plujes a Castelló

Entre les actuacions destaca l'evacuació d'una família del seu habitatge per l'entrada d'aigua que s'hi ha produït cap a les 4 d'esta matinada.

- Publicitat -AVL

L’episodi de pluges intenses durant la nit i les últimes 24 hores ha provocat problemes per acumulació d’aigua, principalment en les zones de la marjaleria i el districte marítim.

La Policia Local ha registrat unes 50 telefonades a la sala CIMSE motivades per les pluges. Entre les actuacions realitzades, destaca l’evacuació d’una família per entrada d’aigua en un habitatge de la marjaleria. La família ha sigut derivada a un allotjament al Grau. L’actuació s’ha desenvolupat sobre les 4 hores de la matinada.

Finalment, els bombers municipals han realitzat una quinzena d’actuacions amb motiu de les pluges. La major part han sigut motivades per xicotets despreniments, caiguda d’arbres, filtracions d’aigua en habitatges i assistències a persones que resideixen en la marjaleria i que han sol·licitat ajuda per a eixides puntuals i per motius de necessitat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià