18.9 C
Valencia

La Mascletà Vertical y la Crida inauguren les Falles 2020

La Mascletà Vertical serà este dissabte, de 20.00 a 20.30 hores, en La Marina de València; i la Crida este diumenge, des de les 20.00 hores a les Torres dels Serrans.

- Publicitat -AVL

El pròxim cap de setmana tindrà lloc la Mascletà Vertical i la Crida de Falles, dos esdeveniments que serviran per a donar inici a les Falles 2020 i que provocaran els corresponents talls de trànsit a la ciutat de València. El dissabte 29 de febrer, mentre que a La Marina de València Sud se celebrarà la Mascletà Vertical de 20.00 a 20.30 hores, a La Marina de València Nord tindrà lloc un concert dels 40 Principales de 18.30 a 22.00 hores. Per la seua part, el diumenge 1 de març serà el torn de la Crida de Falles 2020 a partir de les 20.00 hores a les Torres dels Serrans.

Per a la celebració de la Mascletà Vertical i el concert dels 40 Principales, s’efectuaran restriccions al trànsit rodat des de les 16.00 hores de la vesprada del dissabte 29 de febrer “en funció de les necessitats i de les persones assistents”, tal com s’adjunta en el plànol. Cal destacar que l’EMT incrementarà el seu servici este dissabte per a les línies que es dirigeixen a La Marina de València i que facilitaran per tant que els valencians i les valencianes puguen acostar-se.

Pel que fa a la jornada del diumenge, 1 de març, es realitzaran diverses activitats que afectaran el trànsit. De 07.20 a 08.00 hores és duràn a terme les “Macrodespertaes” per carrer de la Pau, Plaça de la Reina, carrer de Sant Vicent i Plaça de l’Ajuntament; de 08.00 a 08.15 hores se celebrarà la “Mascletà Despertà” en la Plaça de l’Ajuntament; de 12.00 a 14.00 hores serà el torn del Cercaviles de Bandes de Música per la Plaça de la Verge, Plaça de la Reina, carrer de Sant Vicent i Plaça de l’Ajuntament; de 14.00 a 14.20 hores la “mascletà” de migdia posarà fi al programa matutí. L’Ajuntament de València, per a garantir l’ordre, realitzarà talls al trànsit rodat de 07.05 a 15.00 hores en la zona.

En últim lloc, la Crida des de les 20.00 hores a les Torres dels Serrans. En este sentit quedarà tallat al trànsit rodat el carrer de Guadalaviar direcció Pont de Fusta, el propi pont, i la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria des de la Gran Via de Ferran el Catòlic fins a carrer de Comte de Trénor. Així mateix es tallaran els passos inferiors de Petxina i Blanqueries. Tots ells a partir de les 16.45 hores de la vesprada del diumenge 1 de març.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,723FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià