La Ministra d’Hisenda aconsella el Consell que presente nous pressupostos al 2020

Montero ha aconsellat presentar uns nous pressupostos per al 2020 en lloc de prorrogar els actuals, doncs "és una obligació de tots els governs".

PublicitatAVL

La ministra d’Hisenda en funcions, María Jesús Montero, ha aconsellat hui dimecres la Generalitat Valenciana presentar uns nous pressupostos per al 2020 en lloc de prorrogar els actuals, doncs “és una obligació de tots els governs”.

També s’ha compromés a incloure les inversions que reclama la Comunitat en el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) si el PSOE es manté en el Govern després de les eleccions del 10 de novembre. “És el nostre compromís i voluntat”, ha garantit en un acte informatiu de la Cadena SER a l’Oceanogràfic de València.

PublicitatRovira  

Montero ha insistit en la intenció de reformar el model de finançament autonòmic, atenent les característiques de comunitats com la Valenciana, i ha reconegut que “és justificable” que el Consell incloga tots els anys en els seus comptes la partida reivindicativa de 1.325 milions per l’infrafinançament.