La XVI edició de la Multaqa s’orienta cap a ‘Les rutes de la Seda i el Greal: Turisme, valors i Hospitalitat’

Turisme col·labora en l'organització a través del conveni de col·laboració que ha subscrit amb la Unesco València Mediterrani.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que en la XVI edició de la Multaqa de les Cultures “es divulguen valors que defensem en el nostre Mediterrani en Viu, com l’hospitalitat”.

València acull la XVI edició de la Multaqa de les Cultures, Conferència Internacional Mediterrània, que enguany, a causa de les especials circumstàncies sanitàries, se celebra de manera virtual del 3 al 8 de novembre.

Francesc Colomer ha explicat que “estes jornades tenen com a finalitat reflexionar i debatre sobre la importància dels valors” i que des de Turisme “hem apostat clarament per impulsar els nostres valors protegint-los amb rang de llei, per això comptem amb la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat”.

Esta edició de la Multaqa de les Cultures s’orienta cap a ‘Les rutes de la Seda i el Greal: Turisme, valors i Hospitalitat’, dos rutes turístiques incloses en l’estratègia CreaTurisme, el programa d’impuls i desenvolupament de productes experiencials de la Comunitat Valenciana.

Durant estos dies també s’està celebrant el segon Any Jubilar i, per això, diumenge que ve 8 de novembre es clausurarà la Multaqa en la Capella del Sant Greal de la Catedral de València en un acte intercultural per la pau i la concòrdia, on participaran representants de les Cultures del Mediterrani i de la Ruta de la Seda.

Francesc Colomer ha recordat que “portem uns anys treballant en l’impuls del turisme vinculat tant a la Ruta de la Seda com al Greal” i que “el Greal és una de les grans referències de punt de trobada internacional al voltant d’un valor que ho és també de fraternitat, i això entronca amb el nostre projecte d’Hospitalitat Mediterrània”.

Turisme Comunitat Valenciana col·labora en l’organització de la XVI Multaqa-Conferència Internacional Mediterrània a través del conveni de col·laboració que ha subscrit amb l’Associació Unesco València Mediterrani.

CatalanSpanish