‘La Nadalenca’ arranca este cap de setmana amb un mercat nadalenc en la Plaça de Bous

De l'1 de desembre al 6 de gener, València celebra el Nadal amb diferents activitats i esdeveniments

LA NADALENCA

El Nadal donarà començament a València el cap de setmana vinent. La Plaça de Bous acull durant tot el nadal l’esdeveniment de ‘La Nadalenca’, una aposta segura de diversió i entreteniment plena d’activitats per a tots els gustos. L’1 i el 2 de desembre este emblemàtic lloc de la ciutat s’omplirà de xicotetes tendes que formaran un gran mercat nadalenc anomenat Christmas Market, en el qual es podran trobar diferents productes de consum en un ambient totalment festiu.

Sota una carpa condicionada amb calefacció i diferents elements d’atrezzo i decoració, els visitants podran realitzar compres nadalenques i degustar productes d’alimentació i restauració. Este mercat nadalenc solament serà el primer dels molts plans que tindran lloc durant el Nadal. Del 4 al 9 de desembre serà el torn de la Beer Fest (festa de la cervesa), en la qual a més de provar els més variats i exclusius tipus de cervesa, també es podrà consumir gastronomia diversa i es podrà gaudir de les diferents actuacions musicals encarregades d’amenitzar la vetlada.

Seguint la programació, també tindrà lloc un espectacle circense anomenat Killerland. La setmana de l’11 al 16 de desembre serà el torn d’una exhibició divertida, canalla, atrevida, elegant, sensual i salvatge amb música de qualitat. Per a poder assistir, serà necessari comprar una entrada. Posteriorment, tornarà el torn de la gastronomia. La fira Gastro Market s’instal·larà en la Plaça de Bous del 18 al 23 de desembre i comptarà amb menjars típics de tot el món.

La Nadalenca també està pensada per als més menuts, que podran disfrutar de diferents musicals, com El Reino del León (15 i 16 de desembre) , Mago de Oz (26 de desembre), Ben & Holly’s (27 de desembre) , La Sirenita (28 de desembre) , Alicia (29 de desembre) i Libro de la Selva (30 de desembre) . Per a tots ells serà necessària una entrada.

Alex O’Dogherty i Xavi Castillo posaran el toc d’humor a l’esdeveniment el dia 26 de desembre, mentres que Enrique San Francisco i Miki Dkai ho faran el 27 i José Corbacho el 30. Finalment, també hi haurà lloc per a les actuacions musicals. Els Mojinos Escozios actuaran el 28 de desembre i finalitzaran a València la seua gira ‘Los más grandes 2018’. L’altra actuació musical és el tribut a Bruce Springsteen de la mà de Manel Fuentes & The Spring´s Team Band el dia 29 de desembre.

Publicitat