La Nit de Sant Joan de Borriana 2019 tornarà a comptar amb música en directe

La regidoria de Joventut porta fins a la platja L'Arenal les actuacions de “Rumbología” i “Los Amantes de Ella” que començaran a partir 22.30 hores.

La Nit de Sant Joan sempre es viu de forma especial a Borriana, i especialment durant la nit a les seues platges amb la massiva encesa de fogueres. Perquè l’arribada de la nit més curta del món siga àdhuc més divertida, des de la Regidoria de Joventut s’han organitzat uns concerts de la mà de “Rumbología” que començaran a tocar a partir de les 22.30 hores de la nit i “Los Amantes de Ella”, grup que començarà la seua actuació una vegada els i les assistents hagen demanat els seus desitjos en la riba de la platja.

Aquesta festa tindrà lloc en una de les vies d’accés a la platja de l’Arenal, situada entre el Restaurant el Pilón i la seu del Club de Surf del municipi D’altra banda, des de la regidoria de Medi Ambient s’aquesta duent a terme una campanya per a evitar la brutícia a les platges de la ciutat i un ús més respectuós i responsable d’aquestes, prenent consciència i canviant els nostres hàbits diàriament.

D’aquesta manera, es vol posar l’accent, sobretot, de cara a la pròxima nit de Sant Joan, una nit en la qual la brutícia envaeix les platges, per la qual cosa es convida a tots i totes allí presentes al fet que gaudisquen de la nit i al seu torn deixen les platges netes, canviant: llandes, bosses de plàstics, gots d’un sol ús, etc, per gots, plats, botelles i bosses re utilitzables de manera que aquests utensilis acaben novament en les llars i no dins del mar. A més d’evitar fer fogueres en les zones de vegetació que es troben en l’Arenal.

ValenciàEspañol