La nova web de la Ribera incorpora noves funcionalitats

Publicitat
  • Les persones usuàries podran obtenir cita sense necessitat de desplaçar-se fins al seu centre de salut.
  • La Ribera també estrena nova pàgina de Facebook i compte de Twitter.

La nova web del Departament de Salut de la Ribera, en funcionament des del passat 1 d’abril en l’adreça http://laribera.san.gva.es, incorpora noves funcionalitats per fer més accessible l’atenció sanitària al pacient.

D’aquesta forma, els usuaris de la web poden obtenir cita amb el metge o metgessa de capçalera i el personal d’infermeria sense necessitat de desplaçar-se fins al seu centre de salut o cridar per telèfon.

PublicitatRovira  

De la mateixa manera, els pacients poden consultar els seus informes clínics, guardar-los i imprimir-los, així com expressar suggeriments, queixes i agraïments des del seu ordinador personal.

La nova pàgina web de l’Hospital de la Ribera incorpora un mapa interactiu on les persones usuàries poden accedir a les adreces i telèfons dels centres sanitaris del Departament de Salut, així com un apartat per consultar la cartera de serveis i tractaments oferts al centre hospitalari.

Pel que es refereix als i les professionals, la pàgina web de l’Hospital d’Alzira els permet estar al dia en tot el relacionat amb les borses de treball, oposicions i trasllats.

Una altra de les novetats que incorpora la nova pàgina web és que és accessible per a pacients de parla castellana, valenciana i, fins i tot, anglesa. I des d’ella, existeixen enllaços directes a les pàgines de la Conselleria de Sanitat, Generalitat Valenciana i Portal de Transparència i a les aplicacions mòbils de la Conselleria de Sanitat.

Xarxes socials

Coincidint amb la renovació de la seua pàgina web, el Departament de Salut de la Ribera també ha estrenat nou compte de Facebook (DSlaRibera) i de twitter (@GVAlaRibera).

A través d’aquestes xarxes socials s’oferirà a les persones usuàries, de manera periòdica, informació sobre prevenció de la malaltia i promoció de la salut.

Primer dia laborable

En el qual és el primer dia laborable des que la Conselleria de Sanitat assumís la seua gestió pública directa, el Departament de Salut de la Ribera ha atés, fins a les 15.00 hores, 1.450 consultes amb l’especialista (consultes externes de l’hospital i de centres de salut) i l’Hospital d’Alzira ha realitzat 23 intervencions quirúrgiques.

PublicitatJuega Limpio Orihuela