La parella formada per Pere Roc II i Héctor s’alcen amb el Trofeu Diputació d’Alacant de Pilota Valenciana

La competició es va disputar el passat cap de setmana en el Triquet El Rovellet de Dénia.

Publicitat

La parella conformada per Pere Roc II i Héctor han aconseguit alçar-se amb el Trofeu Diputació d’Alacant de Pilota Valenciana en la modalitat de ‘escala i corda’ que s’ha disputat aquest cap de setmana en el Trinquet El Rovellet de Dénia.

El diputat Juan Bautista Roselló ha assistit a la fase final d’aquesta competició que afavoreix la institució provincial i en la qual la parella es va imposar al duo conformat pel Genovés II i Santi.

PublicitatRovira  

Roselló, diputat per la comarca, ha comentat que “va ser una partida molt intensa i igualada fins al final de la mateixa” i ha recalcat que “va haver-hi grans dosis d’emoció durant les prop de tres hores en les quals es va disputar”.

La Diputació d’Alacant difon des de fa diverses edicions aquesta disciplina com “una dels senyals d’identitat del nostre territori, amb el ferm compromís de potenciar i preservar les nostres tradicions”, ha emfatitzat el diputat.

Més de 300 persones van presenciar aquesta competició el marcador final de la qual va registrar un total de 60 a 55 punts per a Pere Roc i Héctor en la modalitat més prestigiosa de ‘pilota valenciana’.

PublicitatJuega Limpio Orihuela