sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La pilot Marta García debuta en la Fórmula 4 a Rússia

La pilot de la Diputació de València Marta García ha debutat en la Fórmula 4 de la zona nord-europea, emportant-se una sisena posició en el circuit de Moscou. La jove de Gandia arriba al campionat quan s’han disputat ja quatre cites i davant pilots més experimentats, la qual cosa no li ha impedit situar-se setena en graella després dels entrenaments que marcaven les posicions d’eixida de l’última carrera, acabant en sisé lloc la màniga.

“Crec que hem fet un pas endavant pel que fa al coneixement del monoplaça en aquesta cita de Moscou. Em quede amb el resultat de l’última carrera, podent aguantar a un parell de rivals que tenia darrere”, ha manifestat la pilot.

Les cites de la Fórmula 4 consisteixen en dos entrenaments cronometrats i tres carreres. García va tancar el primer entrenament, de tan sols quinze minuts, amb una catorzena plaça que li deixava amb la tasca de remuntar en carrera. No obstant això, el toc d’un altre rival li va relegar a la cua del pilotó, de la qual ja no va poder escapar.

En la segona carrera del cap de setmana, problemes mecànics li van impedir portar el seu monoplaça a meta. Però encara quedava l’última prova. La jove pilot de la Fórmula de Campions s’ha situat en la sisena posició i ha sabut aguantar les escomeses del segon i el sisé classificats de la general, que li perseguien a menys d’un segon.

Per la seua banda, la diputada d’Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, ha destacat la possibilitat que “tan xiques com a xics puguen veure complit el somni de ser pilots”, per açò l’àrea d’Esports de la Diputació aporta enguany 374.000 euros a la Cuna de Campiones i altres 200.000 a la Fórmula de Campions, que enguany ha sigut incorporada a la subvenció.

Últimas noticias

Contenido relacionado