20.6 C
Valencia

La plaça de Sant Agustí de València ja és peatonal

El següent pas serà la realització d’un concurs d’idees per a la reurbanització definitiva, que comprendrà l’avinguda de l’Oest, la plaça de Sant Agustí i el carrer de Sant Vicent fins a la plaça d’Espanya.

- Publicitat -AVL

vianants ja han finalitzat. Esta actuació ha consistit en la conversió en zona de vianants de l’espai comprés entre les dàrsenes d’autobusos de l’EMT i la façana de l’església de Sant Agustí. S’han anivellat les diferents cotes per crear un espai continu i accessible, i s’ha introduït vegetació amb la col·locació de jardineres cedides per La Marina de València. “Esta actuació provisional ha sigut eficient quant a la reutilització de jardineres i bancs que estaven en desús a La Marina, així com en la utilització de recursos, ja que ha comptat amb un pressupost de 68.000 euros, a penes uns 30 euros per metre quadrat”, ha assegurat Gómez.

El projecte ha permés recuperar al voltant de 2.000 metres quadrats d’espai públic, que se sumen als de les actuacions emmarcades en ‘València, ciutat de places’, que entre places de barri, carrers convertits en zona de vianants i places principals sumen “en total, més de 122.000 metres quadrats dels quals podrà disfrutar la ciutadania, i que ajuden a crear una ciutat més amable, amb espais de trobada que fomenten les relacions veïnals”, ha afegit la vicealcaldessa.

El següent pas serà la realització d’un concurs d’idees per a la reurbanització definitiva, que comprendrà l’avinguda de l’Oest, la plaça de Sant Agustí i el carrer de Sant Vicent fins a la plaça d’Espanya. “Amb estes obres de recuperació d’espai públic per a la ciutadania, l’Ajuntament també impulsa l’economia local, perquè a través de la inversió pública es genera ocupació”, ha afegit la regidora.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,707FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El PSPV de Massanassa proposa reparar el muret i la tanca del Passeig del Barranc

El PSPV-PSOE de Massanassa ha registrat una proposta per a reparar el mur i la tanca que delimiten el barranc de Chiva al llarg del carrer Passeig del Barranc.

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.
- Advertisement -

: Valencià