La Policia de Platges de Sagunt realitza 1.952 assistències durant el mes de juliol

Entre les intervencions destaquen els 49 auxilis a persones, la localització de 18 xiquets extraviats, les 36 denúncies per banyar-se amb bandera roja i el descens dels furts per distracció amb només 4 casos.

La Policia Local de Sagunt presenta les estadístiques dels servicis prestats per la Policia de Platges durant el mes de juliol. En total, s’han realitzat 1.952 assistències, entre Almardà i el Port de Sagunt. Entre les ajudes prestades pels agents de seguretat s’inclouen la vigilància i control del trànsit, la seguretat dels banyistes, la seguretat ciutadana, el compliment d’ordenances municipals i la vigilància general. Les intervencions de la platja d’Almardà inclouen també les de Corinto i Malva-rosa.

Quant a la seguretat dels banyistes, s’han realitzat un total de 49 auxilis a persones, la localització de 18 xiquets extraviats, així com el control de zones de pesca amb canya, pràctiques de windsurf, kitesurf, milotxes i diferents jocs a la platja amb 194 intervencions. Pel que fa a la seguretat ciutadana, hi ha hagut un notable descens dels furts a la platja respecte de les dades de la segona quinzena del mes de juny, registrant-se 4, fruit del treball de prevenció realitzat amb un total de 150 identificacions.

Quant al compliment de les ordenances municipals, destaquen 36 denúncies tramitades per banyar-se amb bandera roja, 8 relatives a gossos a la platja, 73 intervencions amb gossos i 6 denúncies per venda ambulant no autoritzada, controlant-se en este apartat en un total de 63 ocasions la venda no sedentària.

La regidora delegada de Policia Local, Natalia Antonino, ha destacat com un dels principals actius “la prevenció i sobretot la coordinació en el treball diari amb diferents servicis, com són el socorrisme, els servicis sanitaris, el punt accessible, Turisme, la SAG i Esports, entre d’altres”. A més, Antonino ha valorat positivament “el suport que presten altres unitats de la Policia Local com seguretat ciutadana, mobilitat urbana i la unitat administrativa entre d’altres. Sumant tots i conjuminant esforços aconseguirem ser un referent turístic en els àmbits nacional i internacional”.

En referència a l’apartat de vigilància general, destaquen les 108 col·laboracions dels ciutadans, l’informe de 73 deficiències en la via pública, el tractament de 62 queixes per molèsties vàries, la col·laboració en 2 incendis en la zona d’Almardà, així com el compliment de directrius diàries en un total de 343 ocasions, entre les platges del Port, Almardà, Corinto i Malva-rosa. Respecte a la vigilància i control del trànsit, s’han registrat 65 intervencions, 32 per al control de les acampades en zones no autoritzades, 7 gestions realitzades en accidents de trànsit, 8 controls dinàmics de velocitat a petició veïnal i 26 propostes de millora de la senyalització. Finalment, ressenyar l’atenció al ciutadà en la dependència policial d’Almardà en 234 ocasions.

Cal destacar el bon acolliment entre els usuaris de les platges de Sagunt de les denominades “patrulles a peu”, amb un total de 30, la qual cosa permet als usuaris interactuar amb els agents rebent assistència i informació, així com la recepció de queixes o suggeriments.

ValenciàEspañol