La Policia Local d’Alacant denúncia a 33 locals i dissol una competició de carreres il·legals

La Policia Local d'Alacant ha denunciat a 33 establiments d'hostaleria i oci per incomplir normatives sanitàries, en els quals se superava l'aforament i es van imposar 78 denúncies per no usar màscara i consumir alcohol en la via pública. A més, van dissoldre una competició de carreres il·legals en la carretera d'Ocaña.

AVL

La regidoria de Seguretat de l’Ajuntament informa que la nit del divendres es va organitzar un important operatiu per la Policia Local d’Alacant. Els locals en els quals es va produir el desallotjament es trobaven en el centre, la platja de Sant Joan i el barri antic i es va procedir a sancionar-los.

L’operatiu s’organitza amb les unitats Fox, el servei nocturn, la Unitat d’Atestats i la unitat d’Obertures de la Policia Local amb desenes d’agents que es despleguen per tota la ciutat en equips per a controlar, inspeccionar i vigilar la ciutat i fer complir les mesures de seguretat enfront del Covid.

Els agents de policia van informar que les sancions als establiments han sigut fonamentalment per no mantindre ni garantir les obligades distàncies preventives de seguretat i sanitàries entre clients, en el dispositiu durant la passada nit es van denunciar per aquest motiu a 23 locals d’oci, a més també es van tornar a denunciar a nou locals per utilitzar en grups les pipes, i a un per mancar de llicència d’obertura, entre altres.

El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha fet una crida a “la responsabilitat de tots i a complir estrictament les mesures de seguretat per a previndre contagis de Covid a Alacant, és necessari assumir un major compromís per a evitar mesures més dràstiques com els tancaments de zones o locals que ja s’estan produint en altres localitats o els confinaments”, al mateix temps que ha assenyalat que “som a temps d’evitar-los però és necessària una major implicació i compliment per a fer front a aquesta pandèmia”.

El regidor de Seguretat ha assenyalat que “la Policia Local continuarà reforçant l’operatiu de vigilància i les inspeccions en tota la ciutat els caps de setmana, ja que és quan major risc de contagis i aglomeracions existeix, i se serà molt estricte amb els aforaments i els controls policials”.

CARRERES IL·LEGALS

Durant la nit també es va intervenir en una persecució a gran velocitat d’una moto que es va saltar un control policial en l’avinguda de la Vila Joiosa, i en el Polígon de la carretera d’Ocaña, davant la denúncia d’una competició de carreres de vehicles il·legal, van identificar a tots els concentrats allí i la van dissoldre.

La Unitat d’Atestats i servei nocturn van realitzar 13 controls de trànsit i velocitat, en els quals van donar positiu en alcoholèmia 3 persones, i es van realitzar dos atestats judicials.

- Advertisement -
CatalanSpanish