La Policia Local d’Alacant sanciona a 59 persones per no portar màscara i fer botelló

La regidoria de Seguretat d'Alacant informa que s'han imposat un total de 59 denúncies, 32 per consumir alcohol en la via pública i 25 per no portar mascareta.

La Policia Local en el dispositiu especial desplegat durant tota la nit per a vigilar la ciutat i garantir el compliment i respecte de les normes que posen fre a la pandèmia, evitar rebrots i contagis de coronavirus organitza amb les unitats Fox, el servei nocturn, la Unitat d’Atestats i la unitat d’Obertures desenes de controls i inspeccions. Els agents es divideixen en grups i en equips els caps de setmana a Alacant i la platja de Sant Joan.

El regidor de Seguretat, José Ramón González, va apel·lar una vegada més a “la prudència i màxima responsabilitat individual de tots en estos moments crítics de l’estiu, necessitem que es prenga consciència de la situació que estem vivint amb una pandèmia que cal controlar i per a això s’han de complir estrictament les normes i mesures de limitació de reunions, aforaments, ús de les màscares i higiene per a evitar contagis, perquè la Policia continuarà sancionant i protegint-nos, i recordem als joves que no es pot consumir alcohol als carrers”.

La Policia ha establit esta nit controles de trànsit també per a dissuadir els accessos a les cales al cap de l’Horta, i poder evitar que facen botellons, i durant tota la nit s’han dissolt grups de joves reunits per a consumir alcohol en la via pública a la platja de Sant Joan i les cales, imposant un total de 32 sancions per consum d’alcohol.

Els agents han intensificat al seu torn la vigilància i conscienciació ciutadana de l’obligada màscara amb 25 denúncies durant esta passada jornada del seu degut ús de protecció amb l’objectiu de poder evitar contagis durant les nits i en els llocs d’oci d’Alacant.

CatalàEspañol