miércoles, 22 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Local de Catarroja decomissa més de 500 plantes de marihuana

  • S’han portat a terme dues operacions antidroga en menys de 24 hores, en coordinació amb la unitat de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil.
  • Es descobreixen cultius il·legals de la droga a un domicili de la localitat i a una nau del Polígon Industrial.

La Policia Local de Catarroja, en col·laboració amb la unitat de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, ha realitzat dues operacions antidroga en menys de 24 hores. La primera d’elles, ha conclòs amb un detingut i un total del 32 plantes de marihuana decomissades. La segona operació ha finalitzat amb dues persones detingudes i 511 plantes confiscades.

Els fets van ocórrer el dia 14 de març. Cap a les 13 hores, la Policia Local i la Guàrdia Civil d’Alfafar van accedir a un domicili al carrer Crescenci Chapa on es van descobrir, a banda de les plantes preparades per la venda, diversos utensilis per a cultiu i balances de precisió, entre altres. La persona detinguda, a més, ocupava il·legalment l’habitatge.

Només unes hores més tard, al voltant de les 15.30 hores, en col·laboració amb la Unitat de la Policia Judicial, es va accedir a una nau del Polígon Industrial El Bony, on se sospitava que hi podia haver una plantació de marihuana. Els responsables de l’operació antidroga van confirmar que així era, en trobar el cultiu de més de 500 plantes i detenir a dues persones.

Seguretat Ciutadana

Ambdues operacions antidroga han conclòs amb èxit gràcies a la coordinació entre els distints cossos de seguretat. Segons la investigació de la Policia, els dos casos no tenen cap vinculació entre ells.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Catarroja, Martí Raga, ha volgut agrair “el bon treball i la professionalitat de la Policia Local, gràcies a la qual s’han descobert estes plantacions il·legals”.

Últimas noticias

Contenido relacionado