LA POLICIA LOCAL DE VALÈNCIA DETÉ A UN HOME DESPRÉS D’INTENTAR OFEGAR I ESCANYAR PRESUMPTAMENT LA SEUA PARELLA

AVL

La Policia Local de València ha detingut a un home de 58 anys després d’haver comés un presumpte delicte de violència de gènere. Els fets van ocórrer dissabte passat 23 de desembre, al voltant de les 02.30 hores, quan uns agents que patrullaven per l’Avinguda de Blasco Ibáñez van escoltar forts crits d’una dona demanant auxili des d’una de les balconades de la citada avinguda.

Els policies van poder comprovar que la dona estava aferrada als barrots de la balconada, i van anar ràpidament en la seua ajuda. Quan van poder arribar al replà d’on procedien els crits, l’home presentat ara com a detingut els va obrir la porta, i els agents van poder comprovar que la casa estava regirada amb objectes trencats pel terra, a més que se seguien escoltant cridades d’auxili des de l’interior.

Així doncs, els policies van accedir a l’habitatge i allí van trobar a la dona, qui va poder explicar-los que el seu marit havia tractat d’ofegar-la amb una manta i escanyar-la. Per tals motius, els agents van procedir a detenir a l’home i a traslladar-ho a la Inspecció Central de Guàrdia.

- Advertisement -
CatalanSpanish