La Policia Nacional allibera a dos joves explotats sexualment i deté a l’home que regentava la casa de prostitució

Els obligava a exercir la prostitució 24 hores imposant-los condicions infrahumanes

seguretat social

Agents de la Policia Nacional han alliberat a dues víctimes d’un delicte relatiu a la prostitució i detingut a l’home que regentava la casa de prostitució on eren obligats les víctimes a condicions de treball infrahumanes. L’ara arrestat els havia retirat el passaport i els obligava fins i tot a drogar-se per a poder treballar les 24 hores del dia, quedant-se tots els diners dels serveis.

Les recerques es van iniciar el mes d’abril quan els agents van tenir coneixement de què dos joves podrien ser víctimes d’un delicte relatiu a la prostitució. Els investigadors van localitzar la suposada casa en la qual estarien retingudes les víctimes i després de realitzar una inspecció van esbrinar que era una casa de prostitució i van identificar a l’home que la regentava. Immediatament els policies van alliberar a les víctimes donant-los immediatament assistència i protecció.

Els va retirar els passaports, obligant-los a treballar les 24 hores del dia

Els agents van esbrinar que l’home que regentava la casa havia contactat amb les víctimes a través de pàgines d’internet i després de cerciorar-se de la seua situació irregular a Espanya i prometre’ls unes bones condicions de treball els va citar a la casa. Una vegada els joves havien acudit a la mateixa aquest els va retirar els passaports, obligant-los a treballar les 24 hores del dia, quedant-se amb tots els diners dels serveis, a més d’exigir-los un deute per la manutenció en el pis. Els agents van descobrir que l’home, pel que sembla, els insultava i els impedia sortir del domicili, obligant-los a vegades a drogar-se per a poder treballar les 24 hores sent controlats en tot moment, sota l’amenaça de lliurar-los a la policia aprofitant-se de la seua situació irregular.

Els policies després de les comprovacions oportunes van detenir a l’home com a presumpte autor d’un delicte relatiu a la prostitució.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat