La Policia Nacional assisteix a una dona a la qual li va caure la branca d’un arbre al cap a Torrent

Els agents la van alliberar després de quedar parcialment atrapada, la van traslladar a un lloc segur i li van tapar la ferida fins a l'arribada d'assistència sanitària.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han assistit aquest dimarts a la vesprada a una dona de 64 anys que va patir una ferida al cap després de caure-li una branca d’un arbre.

Els fets van ocórrer sobre les quatre de la vesprada d’ahir en l’Avinguda del Vedat de Torrent. Mentre es donaven fortes ràfegues de vent, els policies, que es trobaven realitzant labors de prevenció de la seguretat ciutadana, van sentir un fort cruixit procedent d’un arbre i, tot seguit, van observar com una branca d’uns set metres de longitud i tres d’amplitud havia caigut a terra del passeig des d’una altura equivalent a dos metres.

PublicitatRovira  

En l’instant en el qual va caure aquesta branca, una dona caminava per la zona, sent colpejada violentament per aquesta, sense arribar a perdre la consciència, però emanant sang per una ferida oberta al cap. Ràpidament, els agents de Policia Nacional van assistir a la víctima, que havia quedat parcialment atrapada, no podent moure’s i van sol·licitar assistència sanitària.

Els policies van alçar la branca per a poder traure a la dona i, com el fort vent persistia i existia perill de nous despreniments, la van traslladar a una zona segura pròxima, sota els balcons, prenent les precaucions necessàries a fi de no agreujar les lesions. Mentre esperaven l’arribada dels sanitaris, els agents van tapar la ferida per a controlar l’hemorràgia.

La dona finalment va ser atesa pels serveis sanitaris, que la van traslladar a un hospital pròxim per a realitzar-li una exploració més exhaustiva.