La Policia Nacional de Paterna guardonada per la REPA

AVL

A la Comissaria de Policia Nacional de Paterna (València) li ha estat atorgat un dels Guardons a l’Actuació per a la Protecció dels Animals per part de la Xarxa per a la Protecció Animal (REPA), organitzadora dels II Guardons per als Serveis Policials per la Protecció dels Animals.

El Guardó li ha estat atorgat per una operació policial que es va saldar amb la detenció a l’octubre de l’any passat de tres homes que es dedicaven a la venda a través d’una pàgina de compravenda d’Internet de cadells de gossos, als quals tenien en condicions molt precàries.

En el transcurs de la recerca, els agents van esbrinar que havien realitzat set vendes de cadells de gossos, pels quals cobraven entre 60 i 100 euros. Dos havien mort i els altres cinc a la setmana d’estar a casa van necessitar assistència veterinària. En el registre domiciliari, van intervenir tres cadells de gos.

La cerimònia dels II Guardons per als Serveis Policials per la Protecció dels Animals organitzats per la REPA, en la qual es farà lliurament del Guardó a l’Actuació a la Policia Nacional de Paterna, se celebrarà a Fuenlabrada (Madrid) el dia 25 de gener a les 20.30 hores.

- Advertisement -
CatalanSpanish