La Policia Nacional deté a dos homes amb més de cinc quilos de cocaïna

Els agents també els han intervingut prop de 3.000 euros en efectiu i bàscules de precisió.

312

Agents de la Policia Nacional han detingut a dos homes, de 27 i 41 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, després d’intervenir més de cinc quilos de cocaïna i prop de 3.000 euros en metàl·lic, entre altres efectes.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que una persona poguera estar distribuint cocaïna a Alzira en dosis no superiors a 100 grams, per la qual cosa després de diversos mesos d’investigació va ser localitzada ja que pel que sembla havia establit un punt de distribució a Ontinyent, així com a AlziraXátiva i altres localitats pròximes.

Fruit de les investigacions, en la matinada del dimecres, els policies van localitzar al sospitós circulant en un vehicle en l’autovia que uneix les localitats de Xátiva i Ontinyent, seguit a escassa distància d’un altre vehicle, per la qual cosa en parar a un d’ells a Aielo de Malferit i en adonar-se l’altre de l’acció, va emprendre la fugida a gran velocitat, sent detingut a Ontinyent quan es disposava a abandonar el cotxe.

Els policies van intervenir cinc quilos del que sembla cocaïna que anaven ocults als pilots posteriors del vehicle interceptat a Aielo de Malferit, mentre que en el cotxe d’Ontinyent es va confiscar un embolcall amb uns 489 grams, del que sembla cocaïna, que portava ocult després del panell de la porta dreta.

Els agents van intervenir als sospitosos, a més de la substància estupefaent i els dos vehicles, 2.989 euros en metàl·lic, dues bàscules de precisió i dos telèfons mòbils.

Els detinguts, tots dos amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.