La Policia Nacional deté a un home per col·locar una càmera oculta en una condícia de dones

El dispositiu estava col·locat en un bany femení d'un campus de la Universitat Politècnica de València

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 29 anys d’origen espanyol com a presumpte autor d’un delicte de descobriment i revelació de secrets.

El sospitós hauria col·locat una micro-càmera de vídeo oculta en unes condícies femenines d’un dels campus de la Universitat Politècnica de València.

PublicitatAVL

Una usuària d’aquest bany públic es va adonar al gener de la presència del dispositiu en el porta-rotlles de paper higiènic, advertint de tal extrem als empleats del centre, interposant-se la corresponent denúncia i entregant la cambra als agents.

Una vegada analitzada la cambra pels agents de la Policia Nacional, s’ha pogut observar que contenia vídeos gravats en el lloc en què va ser instal·lada i enregistraments de prova realitzades pel sospitós en el seu domicili, així com unes altres on es podia visualitzar part de la vestimenta de l’autor en el moment de col·locar el dispositiu en la condícia pública.

Els agents van localitzar en el registre dut a terme en el domicili del detingut algunes de les peces de roba suposadament emprades en el moment de col·locar la cambra en el bany, així com el lloc on s’hauria registrat l’escena de prova analitzada pels agents.

Les investigacions han permés localitzar al presumpte responsable dels fets i han culminat amb la seua detenció.

Esta publicació està disponible en : Valencià