La Policia Nacional deté a un home que havia cobrat un pagament per fer unes reformes que no va realitzar

La víctima li va entregar 3.950 euros perquè comprara material

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 43 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’estafa, després de pel que sembla cobrar 3.950 euros per a comprar material per a fer una reforma en un domicili d’una amiga.

Les investigacions es van iniciar quan els agents van tindre coneixement que una dona havia entregat a un amic 3.950 euros perquè comprara material per a una reforma que anava a fer en el seu domicili, que finalment no va realitzar.

PublicitatAVL

Durant les investigacions, els policies van tindre coneixement que la víctima volia fer unes reformes en el seu domicili i li ho va dir a un amic, que va anar a l’habitatge a prendre mesures, així com li va fer lliurament de 3.950 euros perquè comprara material i van fixar començar les mateixes al març.

En arribar març i no iniciar les obres, la víctima va parlar amb el seu amic comentant-li aquest que estava malalt. Transcorregut un temps i en veure que aquest no començava va tractar de comunicar-se amb ell, perquè li retornara els diners, però ja no li contestava les trucades telefòniques i fins i tot la va bloquejar en les xarxes socials.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós que després de presentar-se en dependències policials va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’estafa.

El detingut, amb antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan per a això fóra requerit.

Esta publicació està disponible en : Valencià